Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия. Част от

...
Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия. Част от
Коментари Харесай

Орязаха разходите в “Туитър“, няма вече и тоалетна хартия в офисите

Служителите на Туитър вече вървят на работа с тоалетна хартия. Част от ограниченията за понижаване на разноските удариха по санитарните материали в офисите, оповестява немското издание „ Шпигел “.
Прочетете още
Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничавания, само че те засегнала доста неприятно тези чиновници, които не бяха уволнени. Онези, които към момента работят в централата на компанията в Сан Франциско, са събрани на два етажа. Други четири етажа от постройката бяха затворени след огромните уволнения.

Има сериозен проблем с почистването на към момента отворените два етажа, алармират работещите за обществената мрежа. Според тях се разнася мощна и много неприятна миризма в офисите. Остатъците от храна гниели в кошчетата до бюрата. Тоалетните също били мръсни, а с цел да се употребяват чиновниците си носят тоалетна хартия от вкъщи.

На този декор излезе известие, че офисът на компанията в Сиатъл ще бъде изцяло затворен. Предстои предоговаряне на договорите с всички чиновници, настояват висши мениджъри в компанията на Мъск. Междувременно стана ясно, че сървърите в Сакраменто са заключени и не е ясно, за какво част от потребителите са изгубили връзка с Туитър.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР